Meervanmir News Updates

Meervanmir news updates “mama en lifestyle blog, het leven met vier dochters”. Visit Meervanmir website here or see the feed summary below.

 • Romantisch vertoeven in je tuin
  Het is weer chaos in het land. Schiphol gaat drama zijn deze zomer en de Corona besmettingen lopen ook alweer op. Met andere woorden: ik heb sterk het vermoeden dat voor velen wederom een staycation in het verschiet ligt. Is dat nou zo erg? Ik vind zelf van niet. Wij… Read more »
 • De trampoline, oftewel de beste aanschaf voor de kinderen
  Toen we net in ons huis kwamen wonen, hadden we nog maar één kind. Inmiddels zijn het er vier, dus we wonen er al even. Onze vorige buren hebben net de geboorte van onze tweede dochter meegemaakt en gingen toen verhuizen. Hun eigen kinderen waren een paar jaartjes ouder, dus… Read more »
 • Tijd voor de (echte) zomer!!!
  Het is nu officieel zomer! Je zou het niet zeggen met de zoveelste regenbui, maar het is toch echt zo. Tijd dus om de zomerspullen tevoorschijn te halen. Zonnebrand, strandlakens, strandballen, schepjes, emmertjes en weet ik wat nog meer. En als je net als ik geen groot fan van zand… Read more »
 • Hoe druk je je vakantiefoto’s af?
  De zomervakantie is een heerlijke tijd om uit te rusten en te ontspannen, maar ze zijn ook een mooi moment om je herinneringen in foto’s vast te leggen. Of je nu de zomer vult met dagjes naar het strand, picknicks, wandelingen of festivals, elke herinnering is er één. Als je… Read more »
 • Houten speelgoed en het zwembad
  Terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben, kijk ik naar mijn twee jongste meisjes die in het mini zwembadje aan het spelen zijn. Het zijn tropische temperaturen buiten en de afkoeling was even meer dan welkom. Het opzetten van het badje was wel nog even een uitdaging, want het… Read more »
 • Minions 4 – Hoe Gru Superschurk WerdMinions 4 – Hoe Gru Superschurk Werd
  Gru is back!!! En hij komt niet alleen, maar met al zijn eigen minions natuurlijk! Met andere woorden: er is een nieuwe minions film uit. En wij hebben deze al mogen bekijken! Eigenlijk is deze film een klein beetje ook gewoon Despicable Me, want Gru heeft een prominente rol. Alleen… Read more »
 • De nasleep van mijn tweede bevalling
  Laatst zag ik een oproep voor een mamablad voorbij komen over trauma’s door een bevalling. Nieuwsgierig als ik was ging ik alle reacties lezen. Mijn eerste gedachte was, dat men wel heel makkelijk over een trauma spreekt of dat überhaupt zo ervaart. Het voelde alsof we als vrouw niets meer… Read more »
 • Je weet het maar nooit
  We worden een dagje ouder, dat is goed te merken. Ik kan inmiddels al bijna niet meer bukken zonder daarbij een kreunend geluidje te maken. De hypochonder in mij lijkt ook steeds meer input te krijgen. Alhoewel ik het meeste gewoon probeer te negeren. Mijzelf ervan overtuigend dat we gewoon… Read more »
 • Summer Fun met Tiger TribeSummer Fun met Tiger Tribe
  Nog een paar weekjes en dan start de zomervakantie!!!! Wij zijn er helemaal klaar voor en de komende tijd ga ik jou ook op weg helpen. Of je nou gaat vliegen of met de auto gaat, als je kinderen mee hebt zal je iets van vermaak moeten hebben. Je kan… Read more »
 • Wiskunde kan heel magisch zijnWiskunde kan heel magisch zijn
  Het is al duidelijk dat mijn lezers wel van een beetje mysterie houden. Om verbaasd en verrast te worden. Vooral ook om de hersenen te gebruiken. Natuurlijk kan ik daar zelf alleen maar positief over zijn. De illusie kaarten werden bijvoorbeeld met groot enthousiasme ontvangen, maar ook alle educatieve boekjes… Read more »

Daily Live is updated with

the latest news from Meervanmir find out how to keep this page updated.