Lisetteschrijft News Updates

Lisetteschrijft news updates “Lifestyleblog van een Loedermoeder”. Visit Lisetteschrijft website here or see the feed summary below.

 • **Winactie** Niewe film ‘Minions: hoe Gru superschurk werd’
  Worden we de Minions ooit zat? Het antwoord is Neeeeee! Het feit dat er gegoogeld wordt op ‘Do Minions really exist‘ (serieus) zegt wel dat heel veel mensen de kleine gele wezens in hun hart hebben gesloten. Slecht nieuws: ze bestaan niet echt. Wel worden er, sinds ze een succes… Read more »
 • Geniet deze zomer op de Westlandse stranden
  Dat ik het Westland promoot, dat hebben jullie inmiddels in de gaten. Gewoon omdat ik blij ben dat ik er woon, en omdat je er alles hebt. Kassen, weilanden, mooie huizen, leuke weggetjes, winkels, kroegen, feestweken en… stranden. Laat dat laatste nou mijn favoriete plek op aarde zijn! Strand heb… Read more »
 • Wie doet er mee met tegelwippen?
  Joehoe, ik heb weer een nieuwe hobby! En deze is niet alleen leuk, hij is ook nog nuttig en duurzaam. Ik doe namelijk mee aan het NK tegelwippen. En als je nu denkt: wat is dat voor gekke sport, daar heb ik nog nooit van gehoord: shame on you. Tegelwippen… Read more »
 • Wordt het tijd voor designmeubels?
  ‘Mens, je woont er net een halfjaar’ spreek ik mezelf streng toe. ‘Je gaat toch nu gewoon even niks meer aan dat huis doen en lekker genieten van de rust?’. Maar ja, we weten allemaal dat dat niet zo werkt. In ieder geval niet bij mij, ik moet projectjes hebben.… Read more »
 • Je kinderen zelf kleding laten uitkiezen
  Laat jij je kind zelf bepalen wat hij of zij aantrekt? Of kies jij degelijke kleding uit voor je kinderen om ervoor te zorgen dat je zoon of dochter niet in de gekste kleding naar school gaat? Het heeft allebei zijn voor- en nadelen, zo stimuleert het creativiteit bij het… Read more »
 • Geslaagd of niet geslaagd? De dag van de examenuitslag
  Oooh, wat is vandaag een spannende dag. Het is de dag van de examenuitslag. Althans, voor de leerlingen die al hun examens in het eerste tijdvak hebben gemaakt. Vanwege corona is er een extra herkansingsmogelijkheid en mochten leerlingen hun examens ook verdelen over twee tijdvakken. Er zijn er zeker een… Read more »
 • Dit wil ik graag voor vaderdag
  Het is weer bijna vaderdag! Dat kun je wel merken, doordat je in alle reclamefoldertjes wordt doodgegooid met heggenscharen, boormachines, bierpakketten en barbecues. Jaloersmakend, al zeg ik het zelf. Nu mag ik niet klagen over mijn moederdagbuit van dit jaar, verre van, maar ik vind vaderdagcadeaus veel leuker. Daarom heb… Read more »
 • Winactie (gesloten): Pokémonkaarten Astral Radiance
  Jaja, het is me gelukt. Nadat we jarenlang Pokémonkaarten hebben gekregen voor de blog (een van de redenen dat mijn kinderen zo blij zijn met een bloggende moeder), is mijn zoon op het punt gekomen dat hij de buit wil delen. Van hem mag ik twee pakjes Pokémonkaarten van de… Read more »
 • Mijn vuurdoop bij Carwash Westland (+krijg nu 25% extra was tegoed)
  Hoera! Carwash Westland bestaat 11 jaar! Dat vinden ze een goede reden om cadeaus te geven. Als je nu je waspas aanschaft of opwaardeert, krijg je 25% extra was tegoed. Misschien net het laatste zetje dus om, als je hier in de buurt woont, even langs te rijden. Of ga… Read more »
 • Een kampeertrip organiseren
  Het plannen van een kampeertocht begint met de wens om naar buiten te gaan. Als u eenmaal de kriebels hebt, hoeft u alleen nog maar een datum te prikken, een camping te zoeken, een route uit te kiezen, uw uitrusting klaar te maken, boodschappen te doen, en op pad te… Read more »

Daily Live is updated with the latest

news from Lisetteschrijft find out how to keep this page updated.