Twinkelbella News Updates

Twinkelbella news updates “Persoonlijke mamablog met een liefde voor beauty”. Visit Twinkelbella website here or see the feed summary below.

 • Nieuwe fiets teleurstelling & Zwemles! Vlog #15Nieuwe fiets teleurstelling & Zwemles! Vlog #15
  Sophia kreeg voor haar verjaardag een nieuwe fiets. Helaas ging dit niet helemaal goed, en is het nu wachten op een nieuwe! Verder klets ik […] Het bericht Nieuwe fiets teleurstelling & Zwemles! Vlog #15 verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Waar op letten bij het kopen van kinderschoenen?Waar op letten bij het kopen van kinderschoenen?
  Het kopen van kinderschoenen. Met twee opgroeiende kinderen mag ik hier regelmatig aan geloven. Waar mijn dochter voornamelijk kijkt naar de kleur van de schoen […] Het bericht Waar op letten bij het kopen van kinderschoenen? verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • HEEL SLECHT SLAPEN vlog #13HEEL SLECHT SLAPEN vlog #13
  Ik ben er weer met een nieuwe vlog. Ik vertel over heel slecht slapen, Sophia die bijna jarig is, en hoe het met ons gaat. […] Het bericht HEEL SLECHT SLAPEN vlog #13 verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Vraag van de dag: Wat eet ik nu weer vanavondVraag van de dag: Wat eet ik nu weer vanavond
  Vaak begint mijn dag op de volgende manier. Ik open mijn ogen, drink mijn koffie, poets daarna mijn tanden. En dan.. dan komt al heel […] Het bericht Vraag van de dag: Wat eet ik nu weer vanavond verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • MOEDERDAG: Jeej of Neej?MOEDERDAG: Jeej of Neej?
  Mijn dochter begon er een aantal weken geleden al over. “Per ongeluk” vertelde zij, dat ze op school had gewerkt aan haar moederdagcadeau, om vervolgens al […] Het bericht MOEDERDAG: Jeej of Neej? verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Wandelen leuker maken, want het is zó goed voor je!Wandelen leuker maken, want het is zó goed voor je!
  We weten allemaal dat wandelen goed voor ons is. Niets voor niets wordt er gepromoot om minstens elke dag 10.000 stappen te maken. Beweging houdt […] Het bericht Wandelen leuker maken, want het is zó goed voor je! verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Dat heb ik weer! Vlog #12Dat heb ik weer! Vlog #12
  Wat een ongelofelijk fantastisch weer de laatste week! Genieten jullie hier ook zo enorm van? Wij zijn dus lekker veel buiten te vinden. Verder verliep […] Het bericht Dat heb ik weer! Vlog #12 verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Zo blijft je nagellak beter zitten! (stappenplan)Zo blijft je nagellak beter zitten! (stappenplan)
  Ik word blij van kleurtjes op mijn nagels. Kleurtjes passend bij het seizoen, maar ook gewoon passend bij hoe ik mij voel. Inmiddels heb ik […] Het bericht Zo blijft je nagellak beter zitten! (stappenplan) verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Hallucinaties bij kinderenHallucinaties bij kinderen
  Hoi, daar ben ik weer. Dit keer een echte kletsvlog waarin ik vertel over een ervaring die wij hadden waarvan ik erg schrok. Ik vertel […] Het bericht Hallucinaties bij kinderen verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »
 • Wasmachine blunder, zwemles en FAVORIETE tas vlog #9Wasmachine blunder, zwemles en FAVORIETE tas vlog #9
  Een week met weer veel gebeurtenissen. Zoals een blunder bij het repareren van onze wasmachine, zwemles van Sophia en uit eten met mijn zus. Ook […] Het bericht Wasmachine blunder, zwemles en FAVORIETE tas vlog #9 verscheen eerst op Twinkelbella. Read more »

Daily Live is updated with the latest

news from Twinkelbella find out how to keep this page updated.